Megan Fox kuherteli meren aalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä Megan Fox on viettänyt jo muutaman päivän lomaa Havaijilla Mauin saarella yhdessä pitkäaikaisen miesystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta on viettänyt päivittäin paljon aikaansa rannalla, mikä on samalla työllistänyt alueen paparazzeja.

Transformers-leffan tähti Megan Fox on jo aiemmin tällä viikolla nähty harvinaisen näyttävissä bikinikuvissa ja esitellyt muiden muassa sixpackiään. Eilen julkkispari rohkeni kuitenkin kunnolla kuherrella Tyynen valtameren vilvoittavissa aalloissa, sillä Brian ja Megan halailivat toisiaan hellästi. Katso kuvat tästä.

Eilen ikuistettujen kuvien perusteella ei liene enää epäselvää, etteikö pariskunta seurustelisi tai olisi ainakin erittäin hyvissä väleissä. He kävelivät nimittäin rannallakin romanttisesti käsi kädessä eivätkä siis kyenneet pitämään toisiaan erossa edes vedessä.