Suomalainen SongHi -musiikintekopeli avattiin: ”Studio netissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen SongHi Entertainment julkaisi eilen SongHi-musantekopelin, jossa musiikin tekeminen on helppoa ja hauskaa. Selainpohjaisesti verkon yli toimivan SongHin avulla kuka tahansa voi tehdä ja levittää musiikkiaan verkossa.

Suomessa kehitetty musiikkipeli yhdistää pelaamisesta tutun hauskuuden aitoon luomisen iloon. SongHi -pelissä kuka tahansa voi luoda musiikkia – vaikka ei tietäisi musiikin tekemisestä tai nuoteista mitään. Pelaamiseen tarvitaan vain nettiyhteys ja tietokone. Käyttäjä saa itselleen ilmaisen studiohuoneen soittimineen ja hän voi stailata itselleen oman virtuaalihahmon.

SongHi screenshot

– Aivan mahtava fiilis saada pelin ensimmäinen versio julkistettua vuosien kehitystyön jälkeen. Odotamme innolla vastaanottoa ja haluammekin mahdollisimman paljon käyttäjäpalautetta pelin kehittämistä varten. Tulemme julkistamaan lisää ominaisuuksia jo tämän kesän aikana, markkinointijohtaja Veli Palevaara SongHi Entertainmentilta kuvailee.

SongHin ensimmäisenä lanseerauskumppanina pelin potkaisee käyntiin Shakiran esittämä jalkapallon MM-kisojen virallinen tunnuskappale Waka Waka (This Time For Africa). Palvelussa järjestetään jalkapallon MM-kisateeman puitteissa ”Tee oma kisabiisi” -skaba, joka pyörii palvelussa koko jalkapallon MM-kisojen ajan, eli 11. heinäkuuta saakka.

SongHi screenshot