Tampereen AC/DC-keikan kulissien takana kiehuu: ”Oli kiva työskennellä ilmaiseksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina Tampereella 32.000 ihmiselle konsertoinut megayhtye AC/DC on saanut esiintymisestään suitsutusta kaikilta mahdollisilta tahoilta. Kulissien takana tunnelmat eivät olleet kuitenkaan aivan yhtä hyvät kuin stadionin yleisön keskuudessa.

Verkossa käydään nimittäin parhaillaan kiivasta keskustelua tapahtumassa varsinaisia roudareita avustamassa olleiden talkootyöläisten kohtelusta. Yhtyeen omaan tekniseen henkilökuntaan kuuluvia ”roudareita” oli nimittäin avustamassa noin viisikymmentä suomalaista ”apukantajia”, joille oli luvattu konserttilippu työpanostaan vastaan.

Keikan alkaessa heidät kuitenkin poistettiin keikkajärjestäjän toimesta stadionilta. Asiaa puidaan Imperiumi-julkaisun keskustelupalstalla, jossa syytettyjen penkille joutui ensin konsertin paikallisorganisaatio Partysan Production.

– Oli kiva työskennellä teille ilmaiseksi, no saimmehan me pyttipannua syödäksemme ja kahvia juodaksemme. Kas kummaa kun työt oli tehty, te heititte meidät työntekijät pihalle. Vaikka meille oli luvattu jo kuukausia aikaisemmin, että saamme jäädä katsomaan keikkaa, nimimerkki aggressor.pervessor kirjoittaa ketjun ensimmäisessä viestissä.

Osansa syytöksistä sai sittemmin myös konsertin pääjärjestäjä Live Nation. Sekä Partysan että Live Nation kiistivät YleX-radiokanavalle tietävänsä asiasta mitään (Kuuntele juttu). Nyt keskustelun suunta on kääntynyt osoittamaan apukantajien rekrytoinnista vastanneen Heavy Metal Tampereen suuntaan. Jymäytetyksi itsensä tuntevat avustajat etsivät parhaillaan kiivaasti syyllistä päätökseen, että luvattuja keikkalippuja ei tullutkaan ja ettei tietoa asiasta kantautunut avustajille saakka.