Aleksi Valavuori perustaa viihdeklubin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihteen monitoimimies Aleksi Valavuoren uusin aluevaltaus on ensi viikolla lanseerattava Gold Club. Valavuori kertoo viihdelehti Staralle kehitelleensä ideaa koko kevään, ja nyt mukana hankkeessa on Aleksin itsensä lisäksi muita osakkaita ja yhteistyökumppaneita.

– Kyseessä on ”kultaa suomalaisille” -klubi, jonka ajatuksena on tarjota yli 18-vuotiaille aktiivisille kansalaisille paljon erilaisia viihde-etuja, Valavuori kertoo Staralle.

Valtakunnallisesti toimivan klubin jäsenet saavat klubikortin, jolla voi lunastaa ajankohtaisia etuja. Yhteistyökumppaneina ovat muun muassa SK-ravintolat ja Videofirma Makuuni. Klubin lanseerauksen ja kesäkuisen Kivenlahti Rock -tapahtuman jälkeen Valavuoren kesäsuunnitelmiin kuuluu mökkeilyä, tenniksenpeluuta ja kesäkuun lopussa muutto uuteen asuntoon. Parhaillaan Valavuori osallistuu kansainvälisen peliyhtiön Open Golden Sands –turnaukseen Bulgariassa.