Anna Paquinin märkä paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Anna Paquin nähdään parhaillaan HBO-yhtiön esittämässä True Blood -televisiosarjassa Sookie Stackhousen roolissa. Biseksuaaliksi äskettäin tunnustautunut Anna valittiin taannoin Playboy-lehdessä seksikkäimpien julkkisnaisten listalle.

Viime vuonna verkkoon vuoti valokuvia True Blood -sarjan seksikohtauksesta, jossa Anna Paquin nähtiin rinnat paljaana. Neitokainen itse totesi tuolloin Nylon-lehden haastattelussa että hänellä on tapana riisua ennen seksin harrastamista. Nyt kaunotar on kuvattu nauttimassa vesileikeistä harmaaseen paitaan pukeutuneena. Märkänä paita paljasti kuitenkin sisältönsä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Kanadassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa varttunut Anna Paquin teki läpimurtonsa jo yksitoistavuotiaana elokuvassa The Piano, joka toi hänelle Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuonna 1994. Tuolloin hän oli historian toiseksi nuorin Oscar-voittaja. Viime aikoina hänet on nähty Roguen roolissa X-Men -sarjan elokuvissa. Miehen kanssa kihloissa oleva Anna oli vuoden 2010 alussa mukana seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavassa kampavideossa, jossa hän tuli kaapista ja tunnustautui pitävänsä myös naisista.