Kuollut Hollywood-tähti ei ollutkaan naimisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien lapsitähti Gary Coleman menehtyi äskettäin aivoverenvuotoon utahilaisen sairaalan teho-osastolla. Kuolinsyytä on ryhdytty selvittelemään toden teolla, eikä varmuutta ei ole vieläkään saatu. Nyt taustalta on kuitenkin paljastunut uusi käänne.

Radar Online nimittäin kertoo tänään, että Gary Coleman ei sittenkään ollut naimisissa. Tähän saakka on luultu, että näyttelijä olisi ollut naimisissa Shannon Pricen kanssa, jonka pahoinpitelystä hänet pidätettiin tammikuussa. Pariskunta piti avioeron visusti salassa, sillä julkaisun mukaan edes naisen veli Shawn Price ei tiennyt siitä mitään. Ex-vaimo oli kuitenkin se henkilö, joka ”veti johdon seinästä” Colemanin hengityslaitteesta.

Ennen kuolemaansa Colemanin kerrotaan kaatuneen kotonaan ja saaneen kohtalokkaaksi osoittautuneen päävammansa. 42-vuotiaana kuollut Coleman vajosi nopeasti koomaan, minkä takia hänen kanssaan ei voitu enää keskustella eikä kuulla miten päävamma syntyi. Hollywood-tähden vanhemmat Sue ja Willie Coleman vaativat perusteellista tutkimusta siitä mikä oli aiheuttanut väitetyn kaatumisen ja missä se tapahtui. Vanhemmat korostivat Access Hollywoodin mukaan sitä, että he eivät syytä tapahtuneesta ketään. He haluavat kuitenkin selvittää perusteellisesti kuolemaan johtaneet tapahtumat.