”Heidin avioero yhtä aito kuin hänen rintansa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten julkkistyrkkyjen hylkiösarjaan lukeutuvat Heidi Montag ja Spencer Pratt ovat olleet viime päivinä otsikoissa avioeronsa merkeissä. Heidi kertoi pari viikkoa sitten jättävänsä aviomiehensä, mutta muutama päivä sitten hänen kerrottiin kuitenkin harkitsevan vielä päätöstään.

Heidi ja Spencer tulivat molemmat tutuiksi The Hills -realityohjelmasta, joka lopetettiin Yhdysvalloissa viime kuussa. Samalla pariskunnalta lähti viimeinen varma oljenkorsi, jolla pysyä otsikoissa. Nyt asiasta on tullut esiin seikkoja, jotka vahvistavat epäilyt siitä, että koko jupakka olisi vain realitytähtien mainoskikka ja epätoivoinen keino saada lisää julkisuutta.

Nyt Us Weekly -lehti on saanut tietoonsa, että pariskunnan lähipiirin ja jopa Heidin siskon mukaan Heidi ja Spencer olivat suunnitelleet koko erojupakan etukäteen ja parhaillaan he nauraisivat koko jutulle. Ajoitus oli suunniteltu sopivasti realityohjelman loppumiseen. Lehden mukaan avioero on yhtä aito kuin Heidin jättimäiset silikonirinnat. Viihdelehdissä ehdittiin jo iloita parin erosta, mutta nyt suhde näyttäisi mahdollisesti jatkuvan edelleen.