Lea Michelen takapuoli vilahteli kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin pian rantautuva Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin viime viikolla arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Hänestä tullaan siis varmasti kuulemaan vielä paljon.

Nyt Lea Michele on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Verkkoon on nimittäin vuotanut kuvamateriaalia, jossa kaunotar nähdään televisiosarjan kuvauksissa varsin paljastavassa tilanteessa. Kuvassa hänet nähdään esiintymislavalla tanssijan asuun sonnustautuneena ja nelinkontin. Neitokaisen hame oli kuitenkin hieman lyhyt, joten se paljasti hänen takapuolensa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Lea Michele Sarfati on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena Broadwayltä Les Miserables -näytelmässä. Useiden musikaalien jälkeen hän sai alan palkintojen myötä jalansijaa myös toisenlaisissa rooleissa. Parhaiten Michele tunnetaan kuitenkin Rachel Berryn roolistaan Glee-suosikkisarjassa. Hän oli mukana Time-lehden julkaisemassa maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla vuonna 2010. Hän on saanut arvostettuja palkintoja myös Glee-sarjasta.