Megan Foxin bikinipeppu käänsi katseet lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä Megan Fox on viettänyt jo muutaman päivän lomaa Havaijilla Mauin saarella yhdessä pitkäaikaisen miesystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta on viettänyt päivittäin paljon aikaansa rannalla, mikä on samalla työllistänyt alueen paparazzeja.

Transformers-leffan entinen tähti Megan Fox on jo aiemmin tällä viikolla nähty harvinaisen näyttävissä bikinikuvissa ja esitellyt muiden muassa sixpackiään. Julkkispari esimerkiksi rohkeni kuitenkin kunnolla kuherrella Tyynen valtameren vilvoittavissa aalloissa, sillä Brian ja Megan halailivat toisiaan hellästi.

Eilen julkkispari pulikoi jälleen vedessä, kuten useana päivänä ennen sitäkin. Tällä kertaa Megan Fox oli sonnustautunut eriparisiin bikineihin ja oli kuin takertunut miesystäväänsä. Pari kaulaili innokkaasti ja Meganin bikinipeppu käänsi paparazzien objektiivien lisäksi myös muiden silminnäkijöiden päät. Katso kuvat tästä.