Mel B esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -menestysyhtyeestä 90-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B, muutti taannoin Yhdysvaltoihin ja on tehnyt siellä menestyksekkään uran julkkiksena ja alusvaatemallina.

Ultimo-alusvaatemerkin muodokas mallikaunotar nähtiin taannoin muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Nyt hänet on kuvattu nauttimassa ystävänsä Kelly Monacon kanssa uima-altaan tunnelmista Las Vegasissa. Samalla Mel B esitteli upean bikinivartalonsa, joka pitää sisällään sekä uhkeutta että sixpackin. Katso kuvat tästä.

Los Angelesissa nykyisin aviomiehensä Stephen Belafonten ja kahden lapsensa kanssa asustava 34-vuotias brittitähti paljasti äskettäin lehtihaastattelussa henkilökohtaiseen hygieniaansa liittyviä seikkoja. Hän esimerkiksi paljasti pesevänsä hiuksensa ainoastaan kaksi kertaa viikossa, mikä aiheutti tuolloin kovasti ihmetystä.