Rosie Huntington-Whiteley upeassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley lukeutuu tämän hetken kuumimpiin nousijoihin mallibisneksessä. Talven aikana läpimurtonsa tehnyt kaunotar nähdään nykyisin viikoittain viihde- ja muotilehdissä.

Rosie on poseerannut viime aikoina usein alastomana eri maiden aikakauslehdissä, kuten Pirelli-kalenterissa, Harper’s Bazaar -lehden venäjänkielisessä versiossa, GQ-lehden brittiversion sivuilla ja Thomas Wylden malliston mainoskuvissa. Viime viikolla hänen kerrottiin olevan ehdolla Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan kolmannen osan naispääosaan.

Nyt Rosie poseeraa näyttävissä bikinikuvissa Victoria’s Secret -malliston tuoreissa otoksissa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun viime kesänä, kun hän pääsi mukaan nakuilemaan maailmankuuluun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.