Sinkkuelämää-leffa keräsi lähes 24.000 katsojaa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-kuume valtasi Suomen elokuvateatterit keskiviikkona, kun yhteensä 23.814 katsojaa kävi katsomassa Sex And The City 2 -elokuvan tuoreeltaan ensi-iltapäivänä. Vertailun vuoksi ensimmäinen Sex and the City -elokuva keräsi avauspäivänä yhteensä 20.350 katsojaa.

Yhdysvalloissa elokuvasarjan toinen osa on pettänyt rajusti odotukset jäänyt ensi-iltaviikonloppunaan vain noin puoleen ensimmäisen osan katsojamäärästä. Suomen tilanne poikkeaa siitä siis huomattavasti.

Viime viikonloppuna  Shrek Forever After tuotti Yhdysvalloissa 43,3 miljoonaa dollaria, kun Sex And The City 2 tuotti ainoastaan 32,1 miljoonaa. Tämä siitä huolimatta, että Shrek oli jo toista viikkoa teattereissa. Ensimmäiseen Sinkkuelämää-filmatisointiin verrattuna jatko-osan tuotto suorastaan romahti, sillä ykkösosa tuotti avausviikonloppunaan 56,8 miljoonaa.