Uusi käänne: Tiger Woods voi menettää lapsensa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista viime talvena vastannut golf-tähti Tiger Woods menetti uskottomuutensa vuoksi lähes 70 miljoonaa dollaria muiden muassa menetettyjen sponsorisopimusten myötä. Suurin menetys voi olla kuitenkin vielä edessä.

Woodsin ruotsalaissyntyinen vaimo Elin Nordegren hakee avioeroa ja nyt hän on lehtitietojen mukaan päättänyt hakea myös perheen kahden lapsen täyttä huoltajuutta. Aiemmin Tiger Woods ilmoitti, että hän ei tule missään nimessä luopumaan lapsistaan, mutta sitä vaimo ilmeisesti nyt yrittää oikeusteitse, Radar Online uutisoi. Tulossa on siis riitaisa oikeudenkäynti.

Taannoin pariskunnan kerrottiin päässeen kulissien takana sopimukseen omaisuutensa jakamisesta, mutta nyt riita on kasvamassa aivan toisiin mittasuhteisiin. Nordegren haluaa Tigerin olevan mukana lastensa elämässä myös jatkossa, mutta yhteishuoltajuuteen hän ei halua tuoreimpien tietojen mukaan suostua. Tällä hetkellä lapset viettävät aikaansa tasapuolisesti molempien luona. Elin ei ole myöskään salannut haavettaan muuttaa lasten kanssa Ruotsiin, jossa hänelle on juuri valmistumassa asunto Tukholman saaristoon.