AC/DC-roudarikiista ratkesi: ”Pahoittelemme nöyrimmin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaisissa viihdelehtissä kohistiin Tampereella tiistaina nähdyn AC/DC-yhtyeen konsertin kulissien takaisista tapahtumista, kun keikan järjestäjät poistivat noin 50 talkootyöläistä paikalta ennen konsertin alkamista.

Asiaa puitiin tiukoin sanakääntein internetin keskustelupalstalla, jossa useampaakin tahoa syytettiin tapahtuneesta. Lopulta syyttävä sormi alkoi osoittaa avustajat paikalle hoitaneen Heavy Metal Tampereen suuntaan. Nyt yhdistys on julkaissut verkkosivuillaan selonteon roudaussotkusta. Siinä yhdistys ottaa täyden vastuun tapahtuneesta ja pahoittelee tapahtunutta.

– Syy miksi nyt kävi näin, että keikka jäi näkemättä, löytyy meidän yhdistyksemme päästä. Alkuvaiheessa kun ”rekryä” aloitettiin, asiaa meidän päässä hoitanut henkilö antoi ihmisille virheellistä tietoa keikan näkemisestä, yhdistyksen selonteossa kirjoitetaan.

– Tarkoituksenamme ei ole ollut missään vaiheessa huijata ketään, tai antaa väärää tietoa. Kyse on vain valitettavasta inhimillisestä erehdyksestä, tai niiden sarjasta roudauskuviota tehdessä. Pahoittelemme mitä nöyrimmin tätä kaikkea.