Axl Rose mokasi nolosti Norjassa – miten käy Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Guns N’ Roses -rockyhtyeen nykyinen kokoonpano on parhaillaan kiertueella Pohjoismaissa. Yhtye saapuu viikonloppuna myös Suomeen, kun se nousee lavalle Helsinki Live -konserttitapahtumassa. Nyt yhtye on esiintynyt Norjassa.

Oslossa konsertoineen yhtyeen keulahahmo ja bändin ainoa alkuperäinen jäsen Axl Rose on kuitenkin tänään noussut otsikoihin varsin nolon mokan takia. Hänet nähtiin nimittäin 5.000 katsoja edessä esiintymislavalla naapurimaa Ruotsin lippuun kääriytyneenä, Afronbladet kertoo. Mitä ilmeisimmin supertähti oli sekoittanut maat tai liput toisiinsa.

Toivottavasti Suomen keikka lauantaina sujuisi hieman paremmissa merkeissä. Joidenkin tietojen mukaan entinen formulatähti Kimi Räikkönen olisi kutsunut Rosen saunomaan Porkkalan asunnolleen Suomen vierailun aikana. Tynkä-Gunnareiden lisäksi lavalle nousevat Helsinki Live -tapahtumassa muiden muassa Danko Jones ja Skunk Anansie.