Brooke Hogan pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan julkaisi taannoin omaelämäkertansa, jossa hän teki useita paljastuksia yksityiselämästään. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa.

21-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä keväänä ahkerasti bikinikuntoaan Miami Beachin rannoilla. Nyt hänet on jälleen kuvattu samassa asussa, joskin bikinit ovat aikaisempaa pienemmät. Brooke ikuistettiin nauttimassa auringosta ja vilvoittelemassa uima-altaassa. Katso kuvat tästä.

Laulajanakin siipiensä kantavuutta kokeillut julkkisneitokainen käy nykyisin ahkerasti kuntosalilla, jonka edustalla hänet on kuvattu lähes päivittäin. Brooke on siis hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen.