Denise Milani uimapuvussa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistyrkky povipommi Denise Milani on valmis tekemään lähes mitä tahansa päästäkseen viihdelehtien sivuille, sillä hän haluaisi kovasti päästä glamour-mallien kirkkaimpaan A-sarjaan. Tähän mennessä pyrkimykset ovat olleet ansiokkaita.

Maailman sadan kauneimman naisen joukkoon taannoin rankatun Denise Milanin suurin valtti on hänen rintavarustuksensa, joka on nykyisin peräti 32DDD-kokoinen. Viime syksynä povipommi kiinnitettiin mukaan Denise Milani Actiongirls 2 -nimiselle kuntoiluvideolle. Tällä kertaa keltaiseen uimapukuun sonnustautunut Denise on kuvattu varsin amatöörimäisiin mallikuviin rantamaisemissa. Katso kuvat tästä.

Tsekkiläissyntyinen 29-vuotias Denise Milani on itse kertonut olleensa jo teini-ikäisenä selvästi keskimääräistä muodokkaampi. Malliuralle jo tuolloin suunnannut kaunotar rankattiin suositun AskMen.com -julkaisun lukijaäänestyksessä vuonna 2009 maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 33. Nykyisin neitokainen pyörittää myös aktiivisesti omaa DeniseMilani.com -nimistä verkkosivustoaan, joka avattiin jo vuonna 2007.