Evangeline Lilly jättää näyttelemisen – aikoo kirjailijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Yhdysvalloissa nähtiin suositun Lost-televisiosarjan viimeinen jakso, joka nähdään pian myös Suomessa. Samaan aikaan sarjan tähdet joutuvat etsimään kuuden vuoden jälkeen uusia töitä. Yksi heistä on sarjan kaunotar Evangeline Lilly.

Lilly kertoi jo viime vuonna jättävänsä sekä julkisuuden että näyttelemisen Lost-sarjan jälkeen. Nyt hän aikoo pitää lupauksensa, mutta pysyttelee kuitenkin kulttuurin parissa. Hän haluaa nimittäin ryhtyä seuraavaksi kirjoittamaan lastenkirjoja. Hän kertoi asiasta Craig Fergusonin haastattelussa.

Kanadalaisen televisiokaunottaren mukaan hän on intohimoinen kirjoittaja, jokaon ehtinyt jo kirjoittaa valmiiksi ensimmäisen lastenkirjansa vedoksen, josta hän myös luki otteita haastattelun tiimellyksessä. Kirjan työnimenä on The Squickerwonkers.

– Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan kaikkea mahdollista, lasten tarinoita, novelle ja käsikirjoituksia. Haluaisin itse asiassa jatkaa sitä nyt. Haluaisin ryhtyä kirjailijaksi, Evangeline Lilly kertoi haastattelussa.