Kim Kardashian poistatti karvoituksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokkaan takapuolensa ansiosta alunperin tunnetuksi tullut Kim Kardashian on sittemmin tehnyt jo hieman monipuolisempaakin uraa esimerkiksi oman Keeping Up With The Kardashians -realityohjelmansa julkkistähtenä.

Kimin on useita kertoja uutisoitu ja jopa nähty käyneen kauneusleikkauksissa parantelemassa ulkonäköään. Äskettäin 29-vuotias Kim kiisti käyneensä koskaan kauneusleikkauksissa ja väittää ottaneensa ainoastaan Botoxia kasvoihinsa. Väitteet olivat kuitenkin perättömiä, koska operaatioista on runsaasti kuvamateriaalia.

Nyt Kim on ollut hieman pienemmässä operaatiossa, kun hän kävi poistattamassa ihokarvoitustaan laserhoidolla. Julkkistähti julkaisi itse kuvan operaatiosta Twitter-blogissaan. Katso kuva alta. Kuvatekstissä Kim toteaa ironisesti kuinka ihanaa on olla armenialaista sukujuurta. Taannoin Keeping Up With The Kardashians -ohjelman eräässä jaksossa kamerat saivat seurata kuinka Kim Kardashian kävi rasvaimussa poistamassa selluliittejään.

Kim Kardashian Hair Removal