Miranda Kerr paljasti rintansa koulukuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr vietti talvella muutaman kuukauden hiljaiseloa, mutta on nyt tehnyt näyttävän paluun mallimarkkinoille. Hän on nimittäin esiintynyt selvästi aikaisempaa rohkeammissa kuvissa.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on äskettäin nähty alastomana Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Nyt mallikaunotar poseeraa Numero-nimisen aikakauslehden sivuilla monipuolisissa ja tyylikkäissä kuvissa, joiden teemana on koulu. Eräässä tällaisessa ”koulukuvassa” hän paljastaa rintansa koulun vessassa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.