Rajuimmat kaulatatuoinnit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuoinnit ovat nykyisin suositumpia kuin koskaan, ja monet supertähdet vaikuttavat osaltaan niiden suosion yleistymiseen. Esimerkiksi Megan Foxilla ja Rihannalla on molemmilla kymmenkunta tatuointia ja lisää tulee tasaisin väliajoin.

Supertähtien tatuoinnit ovat kuitenkin yleensä varsin huomaamattomia, elleivät he sitten keikistele esimerkiksi bikineissä. Samaa ei voida sanoa tatuoinneista, jotka on tehty kaulaan. Niitä on nimittäin hieman vaikeampi peittää julkisilla paikoilla, ellei sitten halua pitää huivia.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen rajuimpia kaulaan ja niskaan tehtyjä tatuointeja. Katso lista kuvineen tästä. Kuvagalleriassa nähdään muiden muassa tatuointeja, joissa kuvataan jo kertaalleen irronneen pään kiinnittämistä, pääkalloa, toista suuta, html-koodia, fritsua ja vampyyrin puremaa.