Bikiniasuinen Rihanna pyllisteli kuvaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna oli viime viikolla otsikoissa poseeratessaan uudella Rockstar 101 -musiikkivideollaan nakuna, pelkät ketjut yllään. Nyt Rihanna on kuitenkin ehtinyt nauttia myös vapaa-ajasta.

Muutama päivä sitten Rihanna rentoutui Israelissa, jossa hänet kuvattiin lekottelemassa uima-altaalla. Nyt supertähti on ehtinyt jo Kreikkaan, ja parhaillaan Rihanna nautiskelee Ateenan antimista. Eilen hän ehti viettää vauhdikasta vapaapäiväänsä beach volleyn parissa Cape Sounion rannalla. Peliasuna toimivat luonnollisesti bikinit, ja niissä Rihanna esitteli jostain syystä takamustaan myös paparazzeille. Katso kuvat tästä.

Rihannan Euroopan turnee Last Girl On Earth Tour on sujunut viime viikkoina hyvin, vaikka kiertueen alku olikin kivinen. Hänet jouduttiin nimittäin kiidättämään Sveitsissä sairaalaan kylkiluun murtuman takia.