Emmanuelle Chriqui tuhmissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain eri medioiden toimesta lukuisia äänestyksiä maailman seksikkäimmän naisen tittelistä. Tänä vuonna Askmen.com -sivuston lukijoiden mielestä maailman seksikkäin nainen oli televisiotähti Emmanuelle Chriqui.

Monista elokuvista ja televisiosarjoista tuttu Emmanuelle Chriqui on poseerannut vähissä vaatteisa ja alastomana monissa lehdissä. Tällä kertaa hänet nähdään esittelemässä hieman keskivertoa tuhmempia alusvaatteita King Magazine -lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Edellä mainitussa äänestyksessä toiseksi seksikkäin oli äänestyksessä huippumalli Marisa Miller ja kolmanneksi näyttelijä Kate Beckinsale. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat huippumalli Alessandra Ambrosio ja näyttelijäkaunotar Jessica Alba. Kymmenen kärjessä olivat myös Beyonce, Penelope Cruz, Cheryl Cole, Eva Mendes ja Miranda Kerr.

31-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37., mutta Askmen.com -julkaisun lukijoiden mukaan hän oli vuoden 2010 seksikkäin. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui on nähty muiden muassa Entourage-sarjassa sekä Georgia ja Zohan -elokuvissa.