Gabrielle Unionin unelmavartalo mennyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijäkaunotar Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Upeasta vartalostaan tunnettu neitokainen on nyt pyöristynyt lyhyessä ajassa, ja hänen epäillään olevan raskaana.

Nyt Gabrielle Union on ikuistettu paparazzikuviin, joissa hänet nähdään nauttimassa aurinkoisesta päivätä uima-altaalla. Kuvista voidaan helposti huomata, että Gabrielle on kerännyt viime kuukausina varsin nopeasti lisäkiloja, ja unelmavartalo on ainakin toistaiseksi mennyttä. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan Unionin huhutaan kuitenkin olevan raskaana ja odottavan lasta miesystävälleen Dwayne Wadelle. Pariskunta ei ole kuitenkaan vahvistanut raskaushuhuja, vaikka myös Gabriellen vatsa näyttää tuoreimmissa kuvissa pyöristyneen.

37-vuotias amerikkalainen Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä FlashForward, Ruma Betty ja City Of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli vuosina 2001 – 2006 naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa ja nykyisin hän seurustelee Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.