Kumman kaa -tähden pokeriturnaukselle tyly loppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Kumman kaa -televisiosarjasta tunnetun näyttelijä Heli Sutelan kevät on kulunut Kummanki kaa – ja mukana myös Vesa! -nimisellä kiertueella loppuunmyytyjen yleisöjen edessä. Syksymmällä turnee suunta myös pääkaupunkiin.

– Kiertue on sujunut mahtavasti, ja palaute on ollut tosi hyvää. Lokakuussa pääsemme esiintymään kotiyleisölle Helsinkiin, mitä odotan todella paljon, innostunut Sutela kertoi viihdelehti Staralle.

Sutelan mukaan suurin osa esitysten yleisöistä on ollut naisia, mutta monilla paikkakunnilla myös miehet ovat löytäneet sankoin joukoin katsomoon. Nyt Sutelalla on edessään parin kuukauden kesäbreikki.

– Ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Kunhan muistan, missä mökkimme on, naurahtaa Sutela.

Viihdelehti Stara tavoitti Heli Sutelan aurinkoisesta Bulgariasta, missä hän osallistui kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnaukseen. Turnaus ei kuitenkaan sujunut aivan odotusten mukaan mainiosta alusta huolimatta.

– Pelasin mahtavasti 11,5 tuntia, mutta sitten hävisin yhdessä kädessä kaiken!, kertoo pettynyt mutta täysin rinnoin pelistä nauttinut Sutela Staralle pokerimenestyksestään.