Kaikkien aikojen nerokkainta mainontaa lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainosalalla kilpaillaan jatkuvasti paremmuudesta, ja Suomi on menestynyt usein varsin hyvin kansainvälisissä mainoskilpailuissa. Eilen Markkinointi & Mainonta kertoi, että tämän vuoden Cannes Lion -kilpailuun ilmoitettiin 106 suomalaismainosta.

Nyt on kuitenkin kyse muista kuin suomalaisista mainoksista, sillä amerikkalainen verkkosivusto on koonnut galleriaan parasta lentokentillä toteutettua mainontaa. Mukana onkin harvinaisen oivaltavia ratkaisuja, joista Staran toimitus piti onnistuneimpana Las Vegas -tyylistä rulettimainosta, joka toteutettiin Venetsian lentokentällä. Katso kaikki mainokset tästä.

Lisäksi mukana on muiden muassa näyttävä laavavirta keskellä lentokenttää, maailman suurin auton tavaratila, lennolla ehjänä säilyjeen kananmunat, eksoottisten eläinten salakuljetusta vastustava mainos ja uima-altaaksi muuttunut matkatavarahihna.