Twilight-tähti pyysi anteeksi raiskauspuheitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Twilight-teinielokuvien pääroolia esittävä Kristen Stewart joutui raiskauksen uhrien ja heitä auttavan amerikkalaisen järjestön tiukan kritiikin kohteeksi verrattuaan paparazzien käytöstä raiskaukseen.

– Ihmiset eivät näe, että naamaani tungetaan kameroita ja ihmiset kysyvät tungettelevia kysymyksiä. Ihmiset kaatuilevat toistensa päälle ja huutavat saadakseen minulta reaktion. Nuo kuvat ovat kuin… Minusta tuntuu että katsoisin kuinka jotain ihmistä raiskataan, Kristen Stewart kertoo Elle-lehdessä.

Raiskausten uhrien järjestön johto kritisoi vertausta raiskaukseen ja totesi että raiskauksen uhreilla ei ole samaa valinnan vapautta kuin julkisuuden tähdillä. Nyt Stewart on ottanut kritiikistä opikseen ja on pahoitellut puheitaan.

– Tein ilmiselvästi todella suuren virheen. Olen erittäin pahoillani sanavalinnastani. Loukattu olisi ollut ehdottomasti parempi sanavalinta kuvaamaan tuntemuksiani. Ajatus siitä että ihmiset pitäisivät minua tunteettomana on raastava. Minä tein suuren virheen, Kristen pahoitteli People-lehdelle.