Oletko sinäkin kokenut tämän nöyryytyksen?

Nettivideot · Stara.fi

Moni suomalainenkin on varmastki kokeillut kiireisenä nousta ylös rullaportaita esimerkiksi kauppakeskuksessa. He varmasti tietävät, että kyseessä ei ole mikään kovin helppo tapa nousta kerroksia ylöspäin, sillä se näyttää paljon helpommalta kuin todellisuudessa on.

Tällä YouTube-videolla nähdään parikin tapausta, jossa arviolta keski-ikäiset miehet päättävät ruuhka-aikaan nousta alaspäin kulkevia rullaportaita ylös. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Videolle on siten tallentunut varsin noloja hetkiä, kun miehistä vain yksi onnistuu suunnitelmassaan ja hänkin kaatuu rähmälleen portaiden yläpäässä. Muut joutuvat jättämään leikin kesken. Videosta voimme ehkä oppia sen, että kannattaa käyttää oikeaa puolta, vaikka joutuisi hieman jonottamaankin.