Realitytähti: ”Olen yksinkertaisesti lihava!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkissiskosten nuorempi puolisko Khloe Kardashian on ollut viime aikoina raskaushuhujen kohteena. Hänen perheensä on kiistänyt raskaushuhut jo useaan otteeseen, mutta niitä ei ole otettu vakavasti. Nyt neitokainen onkin itse kiistänyt raskaushuhut.

Amerikkalaisten viihdelehtien mukaan Khloen pyöristynyt vatsa on ollut merkki raskaudesta, mutta näin ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole. Khloe on nimittäin todennut väitteet perättömiksi ja kertonut mistä huhut saivat alkunsa. Hänet bongattiin torstaina L.A. Lakersin pelistä Los Angelesissa.

– Olen yksinkertaisesti lihava, Khloe Kardashian kertoi People-lehden mukaan.Khloen nykyinen miesystävä on Lakersin tähtipelaaja Lamar Odom, joten neitokainen sai seurata ottelua aitiopaikalta pelikentän reunalla. Realityjulkkis kertoi samalla olevansa ylpeä miesystävänsä suorituksesta pelissä.