Sarah Silverman sai potkut – haukkuu kanavan rasistiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Sarah Silverman on maailmankuulu koomikko, joka on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä on-off -miesystävänsä Jimmy Kimmelin kanssa tekemiensä hauskojen videoiden merkeissä. Silvermanin taannoinen I’m Fu*king Matt Damon -video nousi valtavaksi hitiksi.

Nyt Sarah Silverman on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisesta syystä, sillä hänen televisio-ohjelmansa lopetettiin lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Sarah ei kuitenkaan ole ilmeisen tyytyväinen ratkaisuun, sillä hän on nyt ryhtynyt julkisesti sotajalalle Fox-televisioyhtiön ja erityisesti Fox News -televisiokanavan kanssa.

Silverman on julkaissut verkossa vuodatuksen, josa hän sivaltaa Foxia ja kritisoi uutiskanavaa rasistisiksi. Hän toteaa, että kanavalla ei saa sanoa neekeri, mutta siitä huolimatta Foxin uutiset ovat kyseenalaistaneet esimerkiksi presidentti Barack Obaman presidenttiviran esittäessään virheellisiä väitteitä tämän taustasta ja uskonnosta. Hän vetää viestinsä yhteen toteamalla, että Fox on ”ympärivuorokautinen rasismin moottori”.