Suosikkisarja 24 päättyi floppitunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut 24-televisiosarja kohtasi Yhdysvalloissa loppunsa lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Samaan aikaan loppunsa kohtasivat myös muiden muassa Kova laki ja Lost. Näistä kaksi ensinmainittua päättyivät yllättävän vaisusti.

Fox-kanavalla aikoinaan supersuosittua agenttijännäriä seurasi nyt vain 8,9 miljoonaa katsojaa, mikä oli 13 prosenttia vähemmän kuin toiseksi viimeisen kauden finaalijaksolla. Sarjan päättyminen ei siis saanut katsojia televisioruutujen ääreen.

Samanlainen kohtalo oli myös Kova laki -sarjalla, jota ehdittiin esittää peräti kaksikymmentä tuotantokautta. Sen viimeinen jakso veti kotikatsomoihin vain 7,6 miljoonaa katsojaa. Pudotusta edellisen viikon jaksoon tuli 12 prosenttia ja edellisen kauden finaalijaksoon viisi prosenttia.

Sen sijaan The Big Bang Theory -televisiosarjan finaalijakso nosti katsojamääräänsä huomattavasti 14,8 miljoonaan. Kasvua edellisen kauden päätökseen tuli peräti 41 prosenttia. Miehen puolikkaat päättyi 15,4 miljoonan ja CSI Miami 12,4 miljoonan silmäparin edessä. Kahdella viimeksi mainitulla luvut laskivat.