Vienna Girardi esitteli bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin tuttu ohjelmaformaatti Unelmien poikamies on tuonut jo useille neitokaisille oman 15-minuuttisensa julkisuudessa niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Yksi tämän vuoden kohutuimmista jenkkikisaajista on ollut Vienna Girardi.

Floridalainen Vienna Girardi nousi otsikoihin helmikuussa, kun hän eli viihdelehtien mukaan kaksoiselämää tanssien stripparibaareissa rahasta ja deittaillen julkkismiehiä. Lisäksi hänen väitettiin pettäneen ystävänsä ja varastaneen tältä rahaa. Vienna selvisi kisan finaaliin ja skandaalinkäryiset tapahtumat tekivät hänestä kuitenkin tunnetun.

Sittemmin Vienna on poseerannut muiden muassa yläosattomissa, mutta tällä kertaa hänet nähdään kuitenkin hieman viattomammissa merkeissä. Kohukaunotar ikuistettiin nimittäin rantalomallaan bikineissä miesystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.