Sandra Bullock vitsaili miehensä uskottomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aviomiehestään Jesse Jamesista parhaillaan avioeroa hakeva näyttelijä Sandra Bullock on pitänyt uskottomuuden paljastumisesta saakka hiljaiseloa. Lauantaina hän kuitenkin uskaltautui ensimmäisen kerran julkisuuteen miehensä seksiskandaalin jälkeen.

Sandra Bullock yllätti Guy’s Choice -palkintogaalan yleisön vitsailemalla varsin rennosti tulevan ex-miehensä uskottomuudella ja siitä seuranneella kirjoittelulla. Hollywood-tähti palkittiin Troops’ Choice -pystillä. Kiitospuheessaan supertähti epäili saaneensa palkinnon ainoastaan värikkään yksityiselämänsä johdosta.

– Ollaan kerrankin rehellisiä. Voitinko tämän koska olin vuoden viihdyttäjä vai koska minulla oli varsinainen räjähdys yksityiselämäni puolella, Sanda Bullock ihmetteli TMZ-lehden mukaan.