Liikaa seksiä ja alkoholia – Sinkkuelämää-leffa kiellettiin Abu Dhabissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuun Sinkkuelämää-televisiosarjaan perustuva Sex And The City – Sinkkuelämää 2 -elokuva sai Suomessakin ensi-iltansa kesäkuun alussa. Leffassa seikkaillaan pääasiassa Abu Dhabissa, joskin seksiviittauksia tihkuvaa elokuvaa ei voitu siellä kuitenkaan kuvata, vaan kuvaukset piti suorittaa Marokossa.

Arabiemiraatteihin lukeutuva Abu Dhabi, kuten myös Dubai, ovat äärimmäisen konservatiivisia seksin ja alkoholin suhteen. Molemmissa on tuomittu myös vankilaan länsimaisia turisteja, jotka ovat esimerkiksi suudelleet toisiaan ruokaravintolassa. Ei siis ihme, että Sinkkuelämää-elokuvaa ei voitu kuvata Abu Dhabissa.

Nyt sikäläiset ovat kuitenkin suivaantuneet siitä, että elokuvan tarinassa naiset ovat Abu Dhabissa ja hörppivät muiden muassa samppanjaa kenenkään kieltämättä hotellissa ja hotellin ulkopuolella. Myös leffan lukuisat viittaukset seksiin ovat saaneet muslimimaan uskonmiehet raivon partaalle. Tästä syystä elokuva onkin nyt kielletty koko maassa, Splash Online uutisoi. Tämänkaltaisen elokuvan kieltämisessä ei sinänsä ole mitään uutta, mutta erikoiseksi tilanteen tekee se, että elokuva sijoittuu Abu Dhabiin.