Kelly Osbournen uusi tyyli ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen nuorimman tyttären Kelly Osbournen ulkonäkö on muuttunut viime aikoina useaan kertaan. Rokkarihenkinen tähti on muuttanut tyyliään varsin radikaalisti, sillä aiemmin pulleana tummakutrina tunnettu tähti on nykyisin huomattavasti hoikempi.

Kelly Osbourne osallistui viime syksynä Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, joka osaltaan auttoi tähteä timmimpään kuntoon. Kellyn laihtuminen jatkui vielä tanssikisan jälkeenkin. Sittemmin hän näyttäytyi julkisuudessa nuorekkaana ja jopa sporttisena, mutta nyt tyyli on jälleen muuttunut täysin. Perjantaina Spike-kanavan Guys Choice -juhlissa kuvattu Kelly muistutti tällä kertaa lähinnä vanhaa mummoa. Katso kuvat tästä.

Rokkari Ozzy Osbournen tytär on viime vuodet keskittynyt luomaan omaa uraansa. Perheensä reality-sarjan jälkeen hän on tullut tunnetuksi myös laulajana sekä televisiotähtenä. Kellyn viimeisin projekti oli Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailu, jossa hän sijoittui yllättäen kolmanneksi.