Biseksuaali Christina Aguilera: ”Rakastan peniksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla uuden Bionic-albuminsa julkaiseva poptähti Christina Aguilera on ollut kovan kritiikin kohteena jo viikkokausia. Monien mielestä hänen uransa alkaa olla jo ehtoopuolella, mutta fanit ovat luonnollisesti toista mieltä.

Viihdelehdissä kritiikkiä on tullut erityisesti Lady Gagan matkimisesta. Jossain asiassa Christina on kuitenkin ollut liikkeellä ennen Gagaa, sillä hän kertoi jo vuosia sitten pitävänsä miesten lisäksi myös naisista. Tämä siitä huolimatta, että hän on perheenäiti ja naimisissa miehen kanssa.

Nyt hän on vahvistanut, ettei tämä tilanne ole muuttunut. Aguilera myöntää, ettei hän ole koskaan onnistunut karistamaan biseksuaalisia halujaan. Hänen mukaansa aviomies Jordan Bratman ymmärtää asian, Out Magazine uutisoi.

– Aviomieheni tietää että sytyn tytöistä. Minusta on hauskaa olla avoin ja pelata tätä peliä. Tämä on minun elämääni. Mieheni ja minä elämme yhdessä, mutta minä rakastan ehdottomasti tyttöjä. He ovat kauniimpia, Christina kertoi lehdelle.

Laulaja korosti ettei hän voisi kuitenkaan koskaan olla lesbo, koska hän haluaa myös miehen huomiota makuuhuoneessa ja pitää seksistä miehen kanssa.

– Minä rakastan peniksiä. Rehellisesti sanottuna en voi elää ilman niitä, Christina lisäsi.