Paleface tekee uutta videotaan – fanit mukaan rellestämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palefacen Syntyny rellestää on viikonlopun iloja ylistävä juomalaulu, jossa homma menee hieman pitkäksi. Kalpeanaama kokoaa nyt kappaleelleen musiikkivideota ja kutsuu yleisön mukaan niin kameran eteen kuin taaksekin.

Fanit voivat lähettää omia videoitaan Syntyny rellestää -musiikkivideoon perjantaihin 25. kesäkuuta mennessä osoitteeseen syntynyrellestaa@gmail.com. Parhaista pätkistä kootaan biisin video. Videon lähettäneiden keskuudesta arvotaan kolme onnellista, jotka saavat Palefacen 15. syyskuuta julkaistavan albumin ja vapaan pääsyn (+ avec) Kalpeanaaman levynjulkaisukeikalle.

Biisin klippi on kuultavissa täällä.

Levy-yhtiön ohjeita kuvaajille: Videon täytyy olla kuvaamasi tai sinulla tulee olla lupa videon kuvaajalta videon lähettämiseen. Huomioithan, että lähettämääsi videota saatetaan käyttää ja muokata kaupallisiin tarkoituksiin. Lähettämällä videon luovutat videon tekijänoikeuden XO Recordsille. Huomioithan, että kuvauksen kohteilta pitää olla lupa videon julkaisuun ja että videon kuvaaja on vastuussa siitä että julkaisulupa on olemassa. Kilpailun järjestäjät eivät ota vastuuta mahdollisista yksityisyydensuoja- ja/tai tekijänoikeusrikkomuksista.