Pikkutyttö kuoli laulettuaan Simon Cowellille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisivuotias syöpäsairas pikkutyttö on menehtynyt vain muutama päivä sen jälkeen kun hän sai toteutettua unelmansa realitytuomari Simon Cowellille laulamisesta.

Englantilainen Bethany Fenton -niminen lapsi sairasti parantumatonta aivosyöpää ja unelmoi osallistumisesta Britain’s Got Talent -kilpailuun. Simon Cowellin avustuksella hän sai toteutettua unelmansa viime lauantaina.

Tiistaina tyttö hävisi reilun vuoden kestäneen rajun taistelunsa syöpää vastaan. Perheen tiedottaja Robin Thompson kertoi Daily Mail -lehdelle Bethanyn vanhempien, Jemman ja Seanin, olevan murtuneita lapsensa menettämisestä.

– Bethanyn isä kertoi lapsensa päässeen tekemään sen mistä hän oli haaveillut, päästä tapaamaan Simon Cowell ja laulaa hänelle. Hän oli saavuttanut suuren tavoitteensa ja oli valmis lähtemään tästä maailmasta, tiedottaja kertoi.

Cowellin tiedottaja Max Clifford kertoi lehdelle Simonin olevan surullinen lapsen kohtalosta, mutta olevan iloinen siitä että hän kykeni tekemään lauantaina jotain lapselle hyvin tärkeää.