Kara DioGuardi esitteli kuuman bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -realityohjelman tuomarina taannoin nähty Kara DioGuardi nähtiin yllättäen edellisen tuotantokauden päätösjaksossa strippaamassa hyväntekeväisyyden nimissä.

Sittemmin kohukaunotar nähtiin poseeraamassa ilkosillaan Allure-lehden toukokuun numeron sivuilla. Kuva aiheutti hämmennystä, sillä American Idol -ohjelman tuomareiden on yleensä odotettu pitävän vaatteet yllään, sillä kyseessä on perheohjelma. Tällä lkertaa Karalla on kuitenkin hieman enemmän yllään, sillä hän poseeraa Maxim-lehden sivuilla bikineissä. Katso kuvat tästä.

Finaalijakson riisumisensa jälkeen Kara DioGuardi paljasti paljastelunsa taustoja. Hän kertoi tuottajien saaneen suostuteltua hänet riisumaan bikineihin vasta sen jälkeen, kun tuottajat lupasivat lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Kara sai lisäksi itse valita rahojen kohteen, Access Hollywood uutisoi. Tuomari ei kuitenkaan ole paljastanut minne hyväntekeväisyyteen rahat lopulta ohjattiin.