Christina Aguilera aikaisempaa glamourittomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla uuden Bionic-albuminsa julkaissut poptähti Christina Aguilera on ollut viime aikoina monien viihdemedioiden hampaissa, kun hänen väitetään kopioineen Lady Gagalta sekä uudistuneen musiikkityylinsä että asuvalikoimansa. Nyt tähän on kuitenkin tullut poikkeus.

Muutama päivä sitten Christina Aguilera kuvattiin nimittäin asussa, jollaisessa häntä ei ole hetkeen nähty. Normaalisti näyttävissä ja seksikkäissä asuissa julkisuudessa näyttäytyvälle supertähdelle oli tainnut tulla jonkinlainen virhearviointi. Katso kuvat tästä.

Christina ei näytä tuoreissa kuvissa kovinkaan hyvin glamouria tihkuvalta supertähdeltä, vaan lähinnä tavikselta, joka yrittää esittää Aguileraa. Tämä huomattiin myös viihdelehdissä, jotka ovatkin nyt kilvan kyseenalaistaneet asun ja ihmetelleet minne poptähden seksikkyys katosi.