Kohukaunotar lehdessä: ”Ronaldo on vähän gay”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli Anne-Mari Berg on kommentoinut Urheiluviikko-julkaisulle parhaillaan käynnissä olevaa jalkapallon MM-turnausta ja kertonut ettei hän aio seurata kisoja. Kentällä nahkakuulan perässä jksevat komistukset sen sijaan kiinnostavat häntä kyllä.

– Ehkä sitten seuraan kisoissa ulkomaalaisia, kivannäköisiä pelaajia. Kaikki tykkäävät siitä (Cristiano) Ronaldosta, mutta mielestäni hän on vähän gay. Hän näyttää olevan niin tarkka ulkonäöstään. Heh, älä nyt sitten pistä siihen, että sanoisin tosissani, että hän on homoseksuaali. Mielestäni hän on vain… vähän gay, Anne-Mari Berg kertoi.

Samalla Berg kertoi verkkolehdelle myös näkemyksensä suomalaista pelaajista.

– Suomalaiset urheilijat ovat niin äijiä, metsien miehiä. Jos siellä nyt onkin joku gay, ei hän sitä yritä julki tuoda.