Osbournen karmea yllätys: ”Pa**aa tuli kylpyammeesta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen tytär Kelly Osbourne on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa muodon- ja tyylinmuutostensa merkeissä. Äskettäin Kelly osallistui Tanssii tähtien kanssa -kisaan ja samalla laihtui huomattavasti. Ohjelman jälkeen hänet ehdittiin nimetä jo tyylin edelläkävijäksi, mutta sittemmin tilanne normalisoitui.

Nyt Kelly Osbourne ja hänen poikaystävänsä Luke Worrall ovat kohdanneet ikävän tapauksen kotonaan, sillä he ovat joutuneet pakenemaan kotoaan vakavan putkirikon takia. Access Hollywoodin mukaan Kellyn kodin viemäri hajosi sillä seurauksella, että viemärin sisältö ryöppysi kylpyhuoneeseen jätöksineen päivineen. Vaurion syyksi on lehden mukaan paljastunut puiden juurakon kasvaminen putkiston ympärille. Kelly kommentoi tilannetta myös Twitter-blogissaan.

– Puiden juurakot ovat kasvaneet putkinputkistoon ja pa*kaa tuli kylpyammeesta! Se on niin kauheaa, että joudumme nyt asumaan hotellissa. Kaikista kauheinta on, että minulle kerrottiin sen olevan vieraiden ihmisten jätöksiä. Jo taloon sisään meneminen saa minut oksentamaan, Kelly manasi tilannetta.