Katy Perry vilautti televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Katy Perry on ryhtynyt pehmentämään viime viikkoista lausuntoaan Lady Gagan uudesta Alejandro-musiikkivideosta. Siinä hän totesi, että jumalanpilkan käyttäminen musiikkivideossa on kuin koomikon pieruvitsi.

Parhaillaan Euroopassa kiertueella oleva supertähti nähtiin toissapäivänä varsin antavassa mekossa esiintymislavalla. Samassa yhteydessä hän oli myös ranskalaisen televisiokanavan haastattelussa, jossa Katyn pieni mekko paljasti hieman liikaa sisältöään kameroille. Katso kuvat tästä.

Musiikkivideo-kohuun liittyen eilen Katy Perry ilmoitti arvostavansa Lady Gagan uskonnollista näkemystä huolimatta siitä, että se poikkeaa hänen omasta näkemyksestään.

– Viime aikoina olen nähnyt juttuja, jotka ovat sellaisia että itse en olisi niitä tehnyt. Tiedättehän esimerkiksi sellaisia, joissa Madonna oli ristillä. Ihmiset sanovat minua tekopyhäksi ihmiseksi ja ihmettelevät miksi voin sanoa noin ja silti laulaa I Kissed A Girl -kappalettani. Seksuaalisuus ja uskonnollisuus ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Ne kiinnostavat ihmisiä kun ne laitetaan yhteen, Kary Perry kirjoitti ja korosti olevansa Lady Gagan fani.