Hän on Kanerva-skandaalin teinityttö! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä kotimainen lehdistö on ruotinut kovasti poliitikko Ilkka Kanervan tuoreinta kohua, jonka tiimoilta hän ilmoitti julkisesti hakeutuvansa myös hoitoon. Ahkerana tekstiviestien lähettäjänä tunnetun poliitikon kohde oli tällä kertaa hieman keskimääräistä nuorempi kaunotar.

Kansanedustaja Kanerva lähetteli nimittäin yhteisöpalvelu Facebookin kautta asiattomia tekstiviestejä vasta 16-vuotiaalla Kristiinalle. Asian tultua julki juuri nuoren kaunottaren iästä nousi valtava kohu.

Viihdelehti Stara on nyt tavannut Kristiinan, joka kertoi oman näkemyksensä tapahtumista ja halusi korjata mediassa esiintyneitä väärinkäsityksiä. Samalla myös Kristiinan kuvat ovat tulleet julkisuuteen, ja ne löytyvät alta. Haastattelu julkaistaan viihdelehti Starassa vielä tänä aamuna.

Kristiina Ilkka Kanerva 2

Kristiina Ilkka Kanerva 1