Iken ahdistelema teinityttö Staralle: ”Tein heti selväksi että ei kiinnosta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliitikko Ilkka Kanervan tuorein viestikohu paisuu edelleen, ja nyt ääneen on päässyt myös viestien kohde, 16-vuotias teinikaunotar Kristiina. Hän halusi antaa viihdelehti Staralle haastattelun ja samalla oikoa tapauksesta syntyneitä väärinkäsityksiä.

Kristiina kertoi haastattelussa yllättyneensä ja järkyttyneensä asian saamasta julkisuudesta. Hän painottaakin, että eihän ole tehnyt mitään väärää, sillä hän oli vain henkilö, joka sai viestit inboxiinsa Facebookin kautta.

– Asia olisikin eri, jos olisin lähtenyt juttuun mukaan, mutta tein heti selväksi että ei kiinnosta. Mitään salarakasta musta ei saa tekemälläkään, tämä juttu on täysin tuulesta temmattu, Kristiina kertoi Staralle.

Lue koko haastattelu kuvineen tästä.