Provinssirock jyrähti käyntiin näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella juhlitaan parhaillaan erästä kesän suurimmista kotimaisista rockfestivaaleista, kun Provinssirock jyrähti pari tuntia sitten käyntiin toden teolla. Hieman tihkusateisessa kelissä festariyleisöä hemmotellaan heti alkuun useilla suosikkibändeillä.

Parhaillaan tapahtuman päälavalla musisoi Mew, joka aloitti näyttävän settinsä tyylikkäällä kattauksella vanhempaa tuotantoaan. Yhtyeen keikalla Ruisrockissa taannoin nähty videospektaakkeli ei ole tällä kertaa mukana.

Ennen Mewiä X-Stagella esiintyi niin ikään kovasti odotettu Paloma Faith, jonka New York -hitti villitsi yleisön. Paloma esitti myös oman versionsa David Guettan ja Akonin Sexy Bitch -dancehitistä, mutta ennen sitä hän ehti haukkua sekä artistit että kappaleen alkuperäisen version pataluhaksi.

Illan odotetuimmat yhtyeet ovat järisyttävässä nousussa myös Suomessa oleva Pendulum ja näyttelijä Jared Leton luotsaama 30 Seconds To Mars. Ne esiintyvät Törnävänsaaressa puolen yön molemmin puolin. Ennen niitä lavalle nousee vielä pohjalainen suosikkiyhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä Eläkeläiset.