BB-Nikon shokkiloma: Ero ja tulipalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen toimii nykyisin chat-juontajana Maikkarin Se Oikea -ohjelmassa. Parhaillaan Niko on kuitenkin hyvin ansaitulla lomalla Italiassa yhdessä poikaystävänsä kanssa.

BB-Niko on julkisesti kertonut odottavansa kosintaa reissullaan, mutta sellaista ei ole vielä kuulunut. Torstaina hän sen sijaan kertoi Facebookissa olleensa hetken aikaa jo valmis lähtemään kotiin kesken loman ja eronneensa hetkeksi poikaystävästään. Puolen tunnin sinkkuuden jälkeen Niko kuitenkin rauhoittui ja myrskyisä suhde taas jatkui entisellään. Hieman toisenlainen shokki kohtasi paria vielä tänä aamuna.

– Herättiin just kovaan paukkeeseen ja luultiin tietenkin että pihalla ammutaan… Niin ei… Kahden metrin päässä asunnostamme TULIPALO! Tilanne nyt onneksi hallussa. Wou, Niko kirjoitti Facebook-profiilissaan.