Jenni Vartiainen rokkaa Provinssirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään päättyvässä kolmipäiväisessä Provinssirockissa on saatu viikonlopun aikana kokea monenlaisia säitä, kun perjantaina ja lauantaina taivaalta tuli massoittain vettä festarikansan päälle. Tänään sunnuntaina keli on kuitenkin suosinut ja aurinkokin on lämmittänyt parikymmentuhatpäistä yleisöä.

Illan pääesiintyjänä nähdään saksalainen Rammstein, jonka esiintyminen on viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan verottanut sähköä muiden muassa X-Stage -lavalta. Jättiteltassa on nimittäin jouduttu tänään rokkaamaan hieman aiottua kevyemmässä valaistuksessa. Perjantaina samaisella lavalla oli ongelmia äänentoiston kanssa Pendulumin esityksen aikana.

Parhaillaan Seinäjoen Törnävänsaaressa rokkaa suosikkiartisti Jenni Vartiainen, joka aloitti settinsä hetki sitten. Hän vihjasi aiemmin päivällä YleX:n haastattelussa esiintyvänsä läpinäkyvässä asussa, mutta ainakin tähän mennessä asu on ollut varsin perinteinen. Yleisöä X-Stagelle on ahtautunut useita tuhansia.

Aiemmin päivällä Provinssirockissa esiintyi tämän vuoden ”oldies-tähtenä” Kari Tapio, joka sai samalla myös kultalevyn. Tapio onkin juuri nyt varsin ajankohtainen, sillä hänen Juna kulkee -kappaleensa on parhaillaan Spotifyn listaykkönen Suomessa.