Ashton Kutcher pulassa – luottokortti ei toiminut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Ashton Kutcher on seurustellut jo vuosien ajan maailmankuulun näyttelijä Demi Mooren kanssa. Suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja tähdittänyt ja myös tuottanut supertähti ei tule ensimmäisenä mieleen jos mietitään maksuvaikeuksissa olevia tähtiä.

Miljoonia urallaan tienannut Ashton Kutcher on nyt kuitenkin joutunut tukalaan tilanteeseen leffareissulla. Uunituoreen Killers-elokuvan miestähti oli ostamassa hieman naposteltavaa elokuvaa varten, mutta käteistä ei ollut mukana. Tästä syystä hän yritti maksaa pienet ostoksensa luottokortilla, mutta sekään ei onnistunut. Korttimaksu ei nimittäin jostain syystä onnistunut.

Asiasta uutisoinut Splash News ei tiennyt kertoa yrittikö Ashton höylätä esimerkiksi American Expressin Platinum tai Centurion -kortteja tai mahdollisesti jotain muuta maksukorttia. Hänen ei kuitenkaan tarvinnut kipaista pankkiautomaatille hakemaan käteistä, sillä myyjä antoi naposteltavat hänelle lopulta ilmaiseksi.