Tältä muodot näyttävät Aubrey O’Dayn perspektiivistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut povekas kaunotar on nyt julkaissut Twitter-blogissaan rantakuvia, joissa hän poseeraa uimarannalla mustissa bikineissä yhdessä Ginger-lemmikkikoiransa kanssa. Samalla hänen faninsa pääsivät tarkastelemaan neitokaisen muotoja hänen omasta kuvakulmastaan. Katso kuva alta.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.

Aubrey O'Day Beach